Dieven roven kluis apotheek leeg

7 juli 2019 | 17u41 | Gepost door redactie
Inbraken: een overzicht
Vorige week werd in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken in een apotheek in de Leuvensestraat in Kessel-lo. De inbrekers konden via de tuin van de buren de achterkant van de apotheek bereiken. Ze braken daar een raam open en doorzochten het gebouw. Ze troffen een kluis aan slaagden er in om deze open […]
Het bericht Dieven roven kluis apotheek leeg verscheen eerst op Leuven Actueel.

Vorige week werd in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken in een apotheek in de Leuvensestraat in Kessel-lo. De inbrekers konden via de tuin van de buren de achterkant van de apotheek bereiken. Ze braken daar een raam open en doorzochten het gebouw. Ze troffen een kluis aan slaagden er in om deze open te slijpen. Ze gingen aan de haal met de inhoud. De omvang van de buit moet nog bepaald worden.

Verderop in de Leuvensestraat werd in dezelfde nacht ingebroken in een Oxfam winkel. De inbrekers kropen op het platte dak en braken een raam open op de eerste verdieping. Ze doorzochten heel de winkel en gingen aan de haal met de inhoud van de kassa. De politie kwam telkens ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

Het bericht Dieven roven kluis apotheek leeg verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over