Chick ’n Dip blaast zijn eerste kaarsje uit … in lockdown

19 mei 2020 | 14u56 | Gepost door redactie
Chick ’n Dip blaast zijn eerste kaarsje uit … in lockdown
Op woensdag 20 mei mag Chick ’n Dip zijn eenjarig bestaan vieren. Exact een jaar geleden werd de droom van MarDjn van Steenis werkelijkheid en kon hij zijn eerste Chick ’n Dip openen.
Het bericht Chick ’n Dip blaast zijn eerste kaarsje uit … in lockdown verscheen eerst op Leuven Actueel.

“Wanneer ik terugkijk op het afgelopen jaar, kan ik vaststellen dat het een bewogen jaar was. Na de opstart van Chick ’n Dip, moest het echte werk nog beginnen. Wegens het aanslaande succes, mocht ik meteen op zoek naar geschikt personeel en ideeën om de workflow te optimaliseren. Daarnaast kregen de samenwerkingen met verschillende partners steeds beter vorm.  Nu een jaar verder, bekijk ik nog steeds waar er verbeteringen mogelijk zijn om een optimale dienstverlening te kunnen garanderen. Ik heb altijd geleerd dat je moet kiezen tussen kwaliteit, tijd en geld. Wel bij Chick ’n Dip krijg je ze alle drie! Een heerlijk product, snelle service en dat alles aan een scherpe prijs.”

Oorspronkelijk wou Martijn een groot feest organiseren, waarop iedereen uitgenodigd was om samen de eerste verjaardag te vieren. “Door de coronacrisis staat dit idee even on hold. Toch gaat onze eerste verjaardag niet zonder toeters of bellen voorbij en kunnen klanten woensdag genieten van een gratis portie potato dippers met guacamole dip als klein cadeautje. Bovendien zal er vanaf volgende week een nieuwe tijdelijke burger op de kaart staan. Aangezien het even niet mogelijk is in persoon, zou ik toch ook graag via deze weg iedereen bedanken voor het afgelopen jaar, de kunstenaars die onze muren opvrolijkten, al onze trouwe klanten, het uitmuntende personeel, onze leveranciers, …”

Het bericht Chick ’n Dip blaast zijn eerste kaarsje uit … in lockdown verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over