Café De Libertad sluit tijdelijk de deuren

18 januari 2020 | 10u40 | Gepost door redactie
Café De Libertad sluit tijdelijk de deuren
Zondag organiseren Rikky Evers en zijn dochter Eleni een afscheidsfeestje in café De Libertad in de Munststraat. Het café sluit voor een tijdje voor vernieuwing van het interieur. Ook het pand van restaurant New Mexico en het pand waar Kokoon zat, worden volledig vernieuwd. De Libertad verhuist tijdens de verbouwingen naar Salons Georges.  Restaurant New […]
Het bericht Café De Libertad sluit tijdelijk de deuren verscheen eerst op Leuven Actueel.

Zondag organiseren Rikky Evers en zijn dochter Eleni een afscheidsfeestje in café De Libertad in de Munststraat. Het café sluit voor een tijdje voor vernieuwing van het interieur. Ook het pand van restaurant New Mexico en het pand waar Kokoon zat, worden volledig vernieuwd.

De Libertad verhuist tijdens de verbouwingen naar Salons Georges.  Restaurant New Mexico verhuist naar een nieuw pand in de Muntstraat. Vanaf 21 januari om 18 uur opent De Libertad NachtBar in Salons Georges. Op woensdag 22 januari om 11.30 uur opent de dag pop-up, eveneens in Salons Georges.

Na de verbouwingen verhuist opent De Libertad op zijn vertrouwde stek. De twee andere panden worden na een totale make-over opnieuw verhuurd als restaurant, met daarboven een hotel met 10 kamers.

Het bericht Café De Libertad sluit tijdelijk de deuren verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over