BURGER KING opent de deuren

20 september 2019 | 12u12 | Gepost door redactie
BURGER KING opent de deuren
Op woensdag 25 september is het zover: de BURGER KING op het Rector de Somerplein opent haar deuren. De vroegere Quick smolt samen met het aanpalende Café het Brouwershuis en werd volledig vernieuwd tot een modern restaurant met twee verdiepingen.
Het bericht BURGER KING opent de deuren verscheen eerst op Leuven Actueel.

Dankzij de ligging in het centrum van de stad, vlak naast de Grote Markt en Sint-Pieterskerk, vormt het de ideale plek voor de studenten om te komen genieten van de legendarische WHOPPER, Ultimate Bacon King of Double Steakhouse voor een nachtje feesten of gewoon als lunchpauze tussen de colleges door. Ook shoppende voorbijgangers kunnen er even bijtanken en genieten van een deugddoende lunch.

Jobstudenten kunnen ook een centje bijverdienen, aangezien het originele Quickteam aangevuld en versterkt wordt tot een pool van in totaal 50 medewerkers. De voorbije twee maanden werden de medewerkers intensief getraind om de kenmerkende bereidingstechniek van de WHOPPER en andere elementen van het merk in de vingers te krijgen.

Franchisenemer Guy Kerremans is verheugd over de opening: “We hebben hard gewerkt de afgelopen maanden en het resultaat mag er zijn. We kijken met het hele team dan ook erg uit naar de komst van onze eerste klanten.”

Opening: woensdag 25 september 2019 om 10.30 uur.

Openingsuren: Maandag en dinsdag: 10u30 tot 24u
Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag: 10u30 tot 1u
Zondag: 10u30 tot 23u

Het bericht BURGER KING opent de deuren verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over

Ook interessant