BNI Leuven Artois rondt de kaap van 13 miljoen euro omzet

5 november 2019 | 11u08 | Gepost door redactie
BNI Leuven Artois rondt de kaap van 13 miljoen euro omzet
BNI Leuven Artois, chapter van de grootste zakelijke netwerkorganisatie ter wereld, heeft de kaap gerond van 13 miljoen euro. Deze omzet genereerde het chapter sinds haar ontstaan in 2013 voor eigen leden en BNI’ers wereldwijd. BNI Leuven Artois was het eerste chapter uit de regio en bestaat uit een groep gedreven ondernemers die elke donderdagochtend samenkomen in De Wingerd om elkaars business vooruit te helpen.
Het bericht BNI Leuven Artois rondt de kaap van 13 miljoen euro omzet verscheen eerst op Leuven Actueel.

Sinds de oprichting in 1985 is BNI uitgegroeid tot de grootste zakelijke netwerk- en aanbevelingsorganisatie ter wereld met meer dan 9.000 chapters en honderdduizenden leden. Dit zijn stuk voor stuk ambitieuze professionals die hun eigen bedrijf willen laten groeien maar vooral ook anderen willen helpen onder het motto: ‘Geven Loont’. Wekelijks komen ze samen in een chapter in de buurt waar ze andere vertrouwde ondernemers ontmoeten, relaties opbouwen en elkaars business leren kennen om elkaar warme aanbevelingen en leads te geven.

Mijlpaal

BNI Leuven Artois is één van de chapters in de regio rond Leuven en bestaat uit een groep van 30 wakkere ondernemers die week na week op donderdagochtend om 6u45 samenkomen in woonzorgcentrum De Wingerd in Leuven om te netwerken op een gestructureerde manier. Het chapter werd als eerste opgericht in Leuven in 2013 en vervult al een aantal jaar een voorbeeldfunctie voor andere chapters in de buurt en over heel België. Met een totale omzet van 13 miljoen euro bereikt BNI Leuven Artois nu een nieuwe mijlpaal in zijn bestaan.

Geen concurrentie

“Dit indrukwekkende cijfer is het resultaat van de ondernemerszin van alle leden die het chapter tot dusver gekend heeft en het bewijs dat het BNI-principe bijzonder doeltreffend is”, zegt Corneel Haine, Chapter Director van BNI Leuven Artois. “Onze vaste leden mogen elke week een zoekvraag stellen. De andere leden bekijken dan of ze het chapterlid kunnen helpen via hun eigen netwerk.  Zo zijn leden zijn als het ware verkopers van elkaars business. Bovendien is elke stoel in ons chapter exclusief. Er is in ons chapter bijvoorbeeld slechts één boekhouder, verzekeraar, copywriter… Iedereen kan dus zijn of haar netwerk openstellen zonder concurrentie te moeten vrezen. Dit verhoogt de kans op warme leads en dus de kans op meer omzet.” Momenteel telt het chapter 30 vaste leden maar nieuwe leden zijn steeds welkom.

Wereldwijd

De aanbevelingen en businessopportuniteiten reiken buiten de chapters en landsgrenzen heen. “Zelf ben ik zaakvoerder van het pr-agentschap Evoke. “Dankzij het BNI-netwerk werken we sinds een jaar samen met een BNI-lid en partnerbureau in Boekarest in Roemenië. Zo genereren we voor hen omzet, terwijl zij ons bijstaan in de ondersteuning van onze klanten op de lokale markt.”

Bezoekersdag op 7 november

Op donderdag 7 november houdt BNI Leuven Artois een bezoekersdag. Ondernemers uit de regio krijgen de mogelijkheid om kennis te maken met BNI én ze krijgen de mogelijkheid om hun bedrijf voor te stellen aan de aanwezigen. Er zijn al heel wat bezoekers aangemeld maar inschrijven kan nog steeds via http://www.leuvenartois.be?utm_source=rss&utm_medium=rss

Het bericht BNI Leuven Artois rondt de kaap van 13 miljoen euro omzet verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over

Ook interessant