Blokkende studenten opnieuw welkom op coworkingplekken van Regus

13 december 2019 | 14u59 | Gepost door redactie
Blokkende studenten opnieuw welkom op coworkingplekken van Regus
Vanaf maandag stelt Regus opnieuw zijn coworkingplekken gratis ter beschikking van blokkende studenten. In Leuven kunnen studenten terecht in het Regus Express center in het station. Naast een leuke studeerplek krijgen ze er gratis wifi, koffie, water en thee aangeboden. Op die manier wil Regus studenten helpen om de examenperiode door te komen.
Het bericht Blokkende studenten opnieuw welkom op coworkingplekken van Regus verscheen eerst op Leuven Actueel.

Na de vorige succesvolle edities kunnen studenten vanaf 16 december tot en met eind januari opnieuw blokken in de aangename coworkinglocaties van Regus. Studenten kunnen zo ook blokken in het Regus Express center in het station van Leuven. Op vertoon van hun studentenkaart kunnen ze er elke weekdag tussen 9 en 17 uur terecht. Dit aanbod geldt zolang er beschikbare plaatsen zijn.

Studeren op inspirerende coworkingplekken?

“Een aangename studeerplek doet studeren! Met dit initiatief willen we studenten steunen tijdens de blokperiode. Tegelijk willen we deze ‘coworkers van morgen’ laten kennismaken met de vele voordelen van onze flexibele werkplekken,” aldus William Willems, algemeen directeur van Regus België.

“Costuderen zit duidelijk in de lift. De voordelen zijn dan ook talrijk. Zo helpt het ‘samen blokken’ studenten om zich te concentreren omdat ze zich minder laten afleiden door sociale en andere media. Ze hebben er meer structuur en sociale controle om geconcentreerd te blijven”, aldus Lode Godderis, professor arbeidsgeneeskunde aan de KU Leuven. “Tenslotte kunnen ze zich tijdens pauzes samen ontspannen, wat noodzakelijk is voor de mentale gezondheid.”

Dit aanbod is geldig zolang er beschikbare werkplekken zijn. Bovendien wordt enkel gratis toegang tot de business lounges verleend (incusief koffie, water, thee en wifi), alle eventuele bijkomende diensten worden aangerekend.

Het bericht Blokkende studenten opnieuw welkom op coworkingplekken van Regus verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over