Beautiful Nails by Linde heropent veilig na een grondige verbouwing

18 mei 2020 | 18u40 | Gepost door redactie
Beautiful Nails by Linde heropent veilig na een grondige verbouwing
Heel blij : zo voelt Linde Vanderstraeten zich bij de heropening van Beautiful Nails by Linde na een grondige verbouwing en 2 maanden verplichte sluiting.
Het bericht Beautiful Nails by Linde heropent veilig na een grondige verbouwing verscheen eerst op Leuven Actueel.

Hoewel Beautiful Nails by Linde al 15 jaar bestaat, had zaakvoerster Linde Vanderstraeten aan de vooravond van de heropening het gevoel alsof ze voor het eerst start. “Er was niet alleen de uitgebreide verbouwing, waarbij we de ruimte hebben vergroot en het interieur een moderne toets gaven, met respect voor de historische elementen van het pand. De verplichte sluiting naar aanleiding van de Corona maatregelen heeft ook extra druk gelegd op het tijdsschema van de verbouwing en daarenboven moeten we werken met nieuwe behandelprotocollen”,  zegt Linde Vanderstraeten.

Zo bestelde Linde plexiglazen schermen. Die had ze nodig bij de heropening van haar salon. “We gebruiken plexischermen voor de nagelbehandelingen. De klanten kunnen hun handen onder het plexiglas steken, waardoor we beiden beschermd worden, maar toch met elkaar kunnen praten. Ook worden nieuwe behandelprotocollen zoals wegwerppapier in plaats van handdoeken, één-op-één afspraken, mondmaskers en handgels strikt toegepast. Het zal zowel voor mezelf als voor de klanten een aanpassing zijn.”

Linde heeft haar mondmaskers lokaal gekocht bij het Belgische Back-to-Work van Dr. Luc Beaucourt & modehuis Ann Demeulemeester. “Zo steunen we ook een goed doel, want de winst gaat naar V-Med vzw die medische interventies verzorgt bij rampen.”

‘Opgelucht en blij’ zo omschrijft Linde haar gevoel. “Maar vooral heel blij om eindelijk mijn fantastische klanten opnieuw te zien. En tegelijk het gevoel alsof ik een nieuwe zaak opstart : in een vernieuwd pand en met een nieuwe manier van werken.”

Het bericht Beautiful Nails by Linde heropent veilig na een grondige verbouwing verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over