Barbecuefeestje via Skype

21 maart 2020 | 09u18 | Gepost door redactie
Barbecuefeestje via Skype
Beenhouwer Erwin Mertens van culinaire slagerij De Kapblok zit niet stil in deze coronatijd: “Ik werk met mensen en probeer hen aan het werk te houden Daarom organiseer ik op zondag 22 maart om 13 uur een barbecue waar mensen samen het glas kunnen heffen en samen eten via Skype. Mensen bestellen voor hun gezin […]
Het bericht Barbecuefeestje via Skype verscheen eerst op Leuven Actueel.

Beenhouwer Erwin Mertens van culinaire slagerij De Kapblok zit niet stil in deze coronatijd: “Ik werk met mensen en probeer hen aan het werk te houden Daarom organiseer ik op zondag 22 maart om 13 uur een barbecue waar mensen samen het glas kunnen heffen en samen eten via Skype. Mensen bestellen voor hun gezin een bbq-pakketje met vlees, vis, groenten, sausjes en brood voor 17 euro per persoon, een kinderpakket kost 9 euro. Afhalen van de bestelling kan vandaag na 15 uur of morgen tussen 8.30 en 9.30 uur in de winkel op de Tiensesteenweg in Heverlee. Instructies ivm Skype, downloaden, inloggen (Laptop/Smarthone) krijgt je bij afhaling. Het aantal Skype-gebruikers is beperkt tot 40 personen, momenteel staat de teller al op 20 enthousiaste gezinnen.”

Bestellen kan enkel via erwin@kapblok.be of http://www.kapblok.be/on-line-bestellen?utm_source=rss&utm_medium=rss/ in de winkel. Dus niet via facebook.

Het bericht Barbecuefeestje via Skype verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over