Antwerpse brouwerij verovert Leuven… per scooter!

21 April 2020 | 12u06 | Gepost door redactie
Antwerpse brouwerij verovert Leuven… per scooter!
De Antwerpse stadsbrouwerij De Koninck verkent nieuwe horizonten en trekt naar Leuven. Sinds enkele weken leveren de Bollekesbrouwers bier aan de voordeur van beerlovers die in een kleine straal rond de brouwerij wonen. Maar blijkbaar heeft het Bolleke ook héél wat fans buiten de provincie Antwerpen. Enkele Leuvenaars vroegen zich op sociale media af wanneer de brouwers met hun Vespa tot in Vlaams-Brabant kwamen gebromd. En het feit dat meesterbrouwer Sven een Leuvenaar is, zal er ook wel iets mee te maken hebben
Het bericht Antwerpse brouwerij verovert Leuven… per scooter! verscheen eerst op Leuven Actueel.

Zo geschiedde: vandaag, dinsdag 21 april, doen de brouwers postcodes 3000, 3001 en 3010 aan. Wie online speciaalbier bestelde, krijgt een combipakket met twee crowlers, unieke 1 liter blikken, vers getapt, met daarin Tripel d’Anvers én het Bolleke aan huis geleverd.

Volg alles via:

dekoninck.be

https://www.instagram.com/dekoninck/?utm_source=rss&utm_medium=rss

https://www.facebook.com/BrouwerijDeKoninck/?utm_source=rss&utm_medium=rss

En binnenkort, als we weer met z’n allen “uit ons kot” mogen, plan dan gerust een bezoekje aan brouwerij De Koninck want wat is plezanter dan een tournée générale? Een tour door stadsbrouwerij De Konick: da’s meteen ook de plezantste tour van heel ’t Stad. Géén stoffige kasten of saaie gids, wél een straffe interactieve belevenis die je op je eigen tempo ondergaat of spring eens binnen bij de verschillende crafts on site: kaasmeesters Van Tricht, chocolatier JITSK, The Bakery, Butcher’s Store, Velodome, Atelier Paul Morel of reserveer een plek bij één van de restaurants: Black Smoke of Butcher’s Son.

 

Het bericht Antwerpse brouwerij verovert Leuven… per scooter! verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over