Amazing Thai Festival breidt uit naar Leuven

thai festival
Na groot succes in de Kempen komt Amazing Thai Festival voor het eerst naar Leuven op zaterdag en zondag 3 en 4 Juli 2021 op de site achter het OHL stadion. Het festival biedt een unieke Thaise ervaring en wordt georganiseerd ten voordele van Bamboo School Thailand.

Amazing Thai Festival staat voor een authentieke Thaise ervaring en onderdompeling in de Thaise cultuur aan de hand van de Thaise Keuken, muziek, dans en zoveel meer. 

Amazing Thai Festival ontvangt jaarlijks 30 tot 40 standhouders. Deze standhouder bereiden à la minute Thaise specialiteiten voor de gasten of verkopen droge voeding. De standen worden opengehouden door verschillende Thaise Restaurants uit heel Vlaanderen. Thai Festival is een unieke ervaring voor iedereen die van lekker eten houdt.

Naast de Thaise Keuken is ook een podium aanwezig op het evenement. Hier wordt doorheen het weekend Thaise dans gebracht alsook Thaise muziek gespeeld. Na een lange dag vertoeven op het evenement, kan men genieten van een deugddoende Thaise massage. Daarnaast nemen clubs van over heel Vlaanderen deel aan het officieel erkend Muay Thai toernooi te midden van de Thaise Markt.

Een deel van de opbrengsten gaat naar de Bamboo School Thailand. Toegang tot het evenement is gratis, maar online reserveren is noodzakelijk als je erbij wil zijn.

Lees meer over