Albert Heijn komt terug naar Leuven

albert heijn
‘Albert Heijn Aan Huis’ groeit als kool. Vanaf vandaag levert Albert Heijn ook aan huis in Gent, Leuven, Aalst, de Brabantse Kempen en de rand van Brussel. Daarmee komt de teller op 800.000 huishoudens te staan: een verdubbeling van het levergebied dat vanaf nu verdeeld is over 93 postcodes. Daarnaast komt er zeker ook opnieuw een Albert Heijn-winkel in Leuven: "We zoeken echt heel intensief naar een goede plek waar we (mogen/kunnen) landen."

In juli 2020 ging de thuisleverdienst van start. De formule is een schot in de roos: de levermomenten lopen elke week steevast vol. Net als de producten is ook de kost van de thuislevering scherp geprijsd bij Albert Heijn. Die combo van service, kwaliteit, aanbod en prijs wordt door de Vlaming bijzonder gewaardeerd: die riep Albert Heijn uit tot de meest geliefde supermarkt van Vlaanderen (onderzoek GfK).   

  • Bestellen doe je op www.ah.be of via de gloednieuwe Albert Heijn app   
  • Een thuislevering kan al voor een winkelmand vanaf €50  
  • De leverkost is €5 – elke week zijn er gratis leveringsacties zijn bij aankoop van A-merkproducten 
  • De prijzen online = prijzen in de winkel = overal gelijk 

Gent, Aalst, Leuven, de Brabantse Kempen en de Brusselse rand komen erbij. Dat is goed voor 400.000 extra huishoudens in 59 extra gemeenten. In Gent, Aalst en de Brusselse Rand heeft Albert Heijn performante winkels en is het merk goed gekend. In Boortmeerbeek (Brabantse Kempen) en Leuven is er geen winkel (meer). Terwijl Albert Heijn er de zoektocht naar een geschikt winkelpand verderzet, wordt er alvast een kratje tussen de deur geschoven. Wie in die regio’s woont en graag (opnieuw) bij Albert Heijn winkelt, kan dat vanaf vandaag online doen. Met vriendelijke en tijdige levering aan huis er bovenop. 

Albert Heijn zit in een groeispurt. We openen dit jaar niet alleen heel wat nieuwe winkels, we pakken ook stevig door met de uitrol van ‘Albert Heijn Aan Huis’. Daarmee maken we onze ambitie waar,” zegt Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België. “We willen onze klanten bedienen op de manier die bij hen past. De Vlaming heeft ondertussen de smaak te pakken om online te shoppen en boodschappen thuis te laten leveren. We zijn blij dat we die honger kunnen stillen met een sterke thuisleverdienst.” 

Lees meer over