ADM opent kantoor in Leuven

6 januari 2020 | 16u15 | Gepost door redactie
ADM opent kantoor in Leuven
ADM - een Belgische onderneming gespecialiseerd in het in het “casten” van premium Interim Managers voor tijdelijke opdrachten bij bedrijven – opent na Gent en Brussel, vandaag een derde kantoor in Leuven (Mgr. Ladeuzeplein 9). Alexander De Beir, stichter en CEO van ADM ziet in het inschakelen van CEO’S en CFO’s voor tijdelijke opdrachten een steeds efficiënter en toekomstgericht antwoord op de verdere projectisering van de arbeidsmarkt.
Het bericht ADM opent kantoor in Leuven verscheen eerst op Leuven Actueel.

ADM, het Belgische bedrijf dat in 2006 werd opgericht door Alexander De Beir, is vandaag een van de belangrijkste spelers op de markt van het “pairen” van hoge zelfstandige profielen met bedrijven voor tijdelijke opdrachten. Dat de sector in volle bloei is, heeft veel te maken met een duidelijke trend in de economie, die werd ingezet eind jaren ’90 en in stroomversnelling geraakte na de financiële crisis van 2009 : de projectisering van het bedrijfsleven en het inschakelen, voor tijdelijke missies, van hoge profielen op C-level.

Dergelijke opdrachten en de zoektocht naar de juiste profielen om die in goede banen te leiden, vergen zowel een discrete aanpak als een totaal vertrouwen, zowel vanuit de kant van bedrijven (opdrachtgevers) als van de Interim Managers (opdrachtnemers). Als tussenschakel met een onnavolgbare kennis van de Belgische markt, onderscheidt ADM zich door zijn intellectuele, culturele en fysieke nabijheid van de klanten.

Door een derde kantoor te openen in Leuven, zet ADM een stap dichter bij bedrijven en Interim Managers in Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen.

“Leuven is een bloeiende stad, waar een grote samenwerking bestaat tussen hogescholen/universiteiten, onderzoekscentra, investeringsbedrijven en de overheid. Hier komen interessante spin-offs uit voort, die door hun snelgroeiend karakter nood hebben aan Interim Managers. Ook dit verklaart de opening van de nieuwe vestiging van ADM in Leuven“, zeggen Ilse Josson en Nele Langens, de twee managers die verantwoordelijk zijn voor het ADM-kantoor in Leuven.

Alexander De Beir wil met deze derde opening ook speciaal aandacht hebben voor de specificiteit van elke regio waar ADM fysiek aanwezig is : “Iedere regio heeft zijn specifieke sectoren. Leuven is eerder gespecialiseerd in Hightech (met o.a. Imec) en Health (Universitair Ziekenhuis Gasthuisberg). Het is een centrum van creativiteit welke heel aantrekkelijk is voor opstartende bedrijven. Rond Zaventem zijn er dan weer meer internationale bedrijven en regionale headquarters gevestigd. In Limburg zijn er interessante familiale productiebedrijven aanwezig.”

Interim Management : een markt in volle groei

Dat de projectisering van de economie en de hiermee gepaarde gaande zoektocht naar zelfstandige CEO’S, CFO’S, Operational Managers en andere hoge profielen ad Interim in volle vaart geraakt, leidt Alexander De Beir duidelijk af uit de uitstekende resultaten van zijn bedrijf. Zo verdubbelde de omzet van ADM de afgelopen 4 jaar en bereikte deze in 2018 meer dan 6 miljoen euro. “De wereld verandert sneller en sneller, bedrijven moeten zich hieraan aanpassen waardoor ze veranderlijke behoeften hebben qua ervaring en kennis. Daarnaast wordt er ook meer met projectteams gewerkt. Voor deze twee uitdagingen bieden de specifieke kennis van onze interimmanagers een flexibele oplossing.”

Het bericht ADM opent kantoor in Leuven verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over