5 generaties Vishandel Vanzegbroeck: het verhaal gaat verder

4 juni 2020 | 09u36 | Gepost door redactie
5 generaties Vishandel Vanzegbroeck: het verhaal gaat verder
Op woensdag 3 juni 2020 verhuisde Vishandel Vanzegbroeck naar een nieuwe locatie, zonder het vertrouwde Heverlee te verlaten. Hiermee zetten Nico Vanzegbroeck, Lieve Verrelst en hun team het bijzondere verhaal van 5 generaties verder, met een verfrissend concept in een gloednieuw kader.
Het bericht 5 generaties Vishandel Vanzegbroeck: het verhaal gaat verder verscheen eerst op Leuven Actueel.

Nico Vanzegbroeck: “Na 75 jaar verhuizen voelt vreemd, zeker in deze bijzondere tijd, maar we willen naar de toekomst kijken en zijn klaar voor deze nieuwe stap. Een paar huizen verderop, in een hoekpand dat mijn grootmoeder al voor ogen had, openden we woensdag een parel van een viswinkel. Ons engagement is groter dan ooit tevoren en we zijn benieuwd naar de reacties van onze klanten.”

Ervaring is er alvast genoeg in de familie Vanzegbroeck: al 5 generaties lang biedt een hecht team verse vis en fijne vis- en vleesbereidingen aan. Klanten ontdekken er nieuwe smaken en kunnen op gespecialiseerd advies rekenen. Specialiteiten van het huis zijn onder meer de garnaalkroketten, schaaldierenschotels, huisgemaakte verse salades…. In de gloednieuwe winkel zal de nadruk nog meer op traiteur en catering liggen.

Nico Vanzegbroeck: “We kunnen al jaren rekenen op een heel fijn en trouw cliënteel, zij zijn de drijfveer van deze vernieuwing. Of dit onze enige grote stap is in 2020? Ik denk het niet. We hebben nog bijzondere plannen met ons oude pand, maar die blijven nog even geheim.”

Nieuw adres: Naamsesteenweg 208 Heverlee

Het bericht 5 generaties Vishandel Vanzegbroeck: het verhaal gaat verder verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over