1 jaar gratis wonen in hartje Leuven dankzij BURGER KING®

10 december 2019 | 11u24 | Gepost door redactie
Whoopi mag jaar gratis wonen boven Burger King, maar kan er geen gebruik van maken
BURGER KING® staat internationaal gekend als The Home of the Whopper. De hamburgerketen doet deze reputatie alle eer aan en geeft een appartement weg voor één jaar aan een naamgenoot van zijn iconische Whopper. De winnaar mag zijn of haar intrek nemen boven het pas geopende BURGER KING®-restaurant in hartje Leuven en wordt zo, voor het komende jaar, de bovenbuur van de WHOPPER®!
Het bericht 1 jaar gratis wonen in hartje Leuven dankzij BURGER KING® verscheen eerst op Leuven Actueel.

BURGER KING® is afgelopen maandag gestart met de zoektocht naar een man of vrouw genaamd Whopper. De hamburgerketen is ervan overtuigd dat een naamgenoot van haar iconische burger een plaatsje bij BURGER KING® verdient. Iedere persoon met Whopper als voor- of achternaam kan zich melden op de Facebook-pagina van BURGER KING® om kans te maken op een gratis woonst voor 1 jaar. De winnende Whopper krijgt een appartement aangeboden, dat gelegen is boven het nieuwe BURGER KING®-restaurant in Leuven. Want elke Whopper voelt zich thuis bij BURGER KING®!

The other whopper

BURGER KING® lanceerde zijn zoektocht op 9 december, met een uitgebreide campagne, bedacht door marketing agentschap Buzzman. De campagne loopt onder andere via sociale media, via immozoekertjes en via affiches in de stad Leuven. Op 18 december wordt de eindwinnaar bekend gemaakt, die snel kan intrekken in zijn of haar nieuwe thuis. The other Whopper zal gedurende 1 jaar deel uit maken van de hechte BURGER KING®-familie.

Het bericht 1 jaar gratis wonen in hartje Leuven dankzij BURGER KING® verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over