Landen lanceert EK-pronostiek: wie is kenner van de Rode Duivels?

3 mei 2021 | 10u11 | Gepost door redactie
Pronostiek bij handelaars
Deze zomer nemen de Rode Duivels weer deel aan het EK voetbal en wordt het voor onze ‘gouden generatie’ stilaan het tornooi van de laatste kans op eeuwige roem. Onlosmakelijk verbonden met een EK is een pronostiekje. Staan onze Rode Duivels in juli op de Grote Markt met de beker of worden we opnieuw gedwarsboomd door de Fransen? De stad Landen heeft alvast iets in petto voor onze handelaars en onze inwoners.

‘In samenwerking met Tifogame en Landen Leeft voorzien we een gepersonaliseerd online pronostiekplatform voor elke handelaar van de stad. Met deze actie willen wij onze ondernemers een boost geven in deze moeilijke coronatijden en shoppen in Landen opnieuw fun maken.’

‘Verschillende handelaars verspreid over de stad Landen nemen deel aan de actie en hebben een eigen pronostiek op Tifogame. Ga langs bij de deelnemende handelaars en ontvang een code om deel te nemen. Met de code krijg je toegang tot de pronostiek en kan je meedingen naar de vele fantastische prijzen die te winnen vallen. Daarbovenop heeft Landen ook een eigen algemeen klassement waar Landense cadeaubonnen te winnen vallen’, aldus een mededeling van de stad.

Surf naar www.tifogame.be , ontdek welke handelaars en word de voetbalkenner (foto stad Landen) van Landen.

Lees meer over