Ondernemer organiseert helikopterluchtdopen

27 augustus 2021 | 14u26 | Gepost door annpeeters
Danny en Coline
Al 26 jaar lang organiseert Danny De Coninck van Containerdienst De Coninck de laatste zondag van augustus helikopterluchtdopen. Vorig jaar gooide corona roet in het eten, maar dit jaar kan wie wil opnieuw de lucht in.

"Elk jaar op laatste zondag van augustus kunnen mensen vanop onze helihaven in Meerbeek een luchtdoop maken aan een democratische prijs. Na de ongezien pandemie gaan we er weer voor. Naast de luchtdopen kan je bij ons ook barbecue eten en genieten van gratis optredens. Er is ook kinderanimatie voorzien. Dit jaar boekten we True Phonic Coco jr. & Sandrine, Dj Crazy Sir G, Dj Tom Larsen en het ambianceduo Hits On Tour. Omdat het evenement buiten plaats vindt, kan het coronaproof doorgaan. Iedereen is welkom op zondag 29 augustus van 12 tot 19 uur aan de Hulsbergstraat 115 in Meerbeek. Reserveren of inschrijven is niet nodig", zegt Danny De Coninck. 

De luchtdopen vinden plaats in de omgeving van Meerbeek en Bertem: "We willen ons nu al excuseren voor de eventuele overlast die de helikopters met zich meebrengen. We doen er alles aan om niet boven de woningen te vliegen en blijven hoog genoeg, zodat de lawaaioverlast beperkt blijft", zeggen Danny en zijn echtgenote Coline. 

Foto: Coline

Lees meer over