Bakkerij levert nu ook aan huis

13 maart 2020 | 14u53 | Gepost door redactie
Bakkerij levert nu ook aan huis
“Door de verstrengde maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben wij beslist om tijdelijk aan huis te leveren. Wij begrijpen dat sommigen liever niet, of zo weinig mogelijk buitenshuis gaan. Wie toch van ons dagelijks brood en gebak wil blijven genieten zonder in de winkel aan te moeten schuiven, plaatst zijn […]
Het bericht Bakkerij levert nu ook aan huis verscheen eerst op Leuven Actueel.

“Door de verstrengde maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben wij beslist om tijdelijk aan huis te leveren. Wij begrijpen dat sommigen liever niet, of zo weinig mogelijk buitenshuis gaan. Wie toch van ons dagelijks brood en gebak wil blijven genieten zonder in de winkel aan te moeten schuiven, plaatst zijn bestelling via mail of telefonisch. Wij brengen de bestelling aan huis”, zegt zaakvoerster Nancy van Bakkerij ’t Graantje in de Haachtstraat in Veltem.

“Het is uiteraard niet de bedoeling dat we de hele dag rondrijden, maar oudere of zieke mensen of mensen die bang zijn zelf ziek te zijn of te worden, helpen wij graag op deze manier verder.”

Het bericht Bakkerij levert nu ook aan huis verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over