Haachtse handelaars organiseren zomers weekend

20 juli 2021 | 13u21 | Gepost door connyjuste@yahoo.com
cadeaubonnen voor kwetsbare doelgroepen te besteden bij lokale handelaars
Dit weekend wordt in het centrum van Haacht 'Haacht zomert' georganiseerd. Naast de braderij worden er dan ook tal van nevenactiviteiten in het centrum georganiseerd. De initiatiefnemers hopen op die manier de lacune die door het wegvallen van de Primusfeesten is ontstaan, een beetje op te vullen.

Met het wegvallen van de Jan Primusfeesten zijn enkele Haachtse handelaars, Giotto, De Ton Per Sempre, Nondejeu en Artson Fashion, onder de hoofding van handelaarsvereniging Haacht Behaagt, dan maar zelf op zoek gegaan naar een alternatief. Het resultaat van hun zoekactie werd 'Haacht zomert'. 

Zo kan men dit weekend op zaterdag en zondag tussen 10 en 18 uur terecht voor een braderij in het centrum. Daarnaast zijn er in samenwerking met de gemeente Haacht nog tal van nevenactiviteiten. Zo zullen er verschillende kraampjes terug te vinden zijn over heel het centrum, waarbij alle kraampjes worden uitgebaat door Haachtse Handelaars. Music on Wheels zal op drie plaatsen in het centrum een set zwoele muziek spelen.  Drie springkastelen zullen er voorzien worden verspreid in het centrum. Op de markt zal er een leuke Photobooth te vinden zijn met decoratie. Picarnel zal zondagnamiddag voor kinderanimatie zorgen.

Lees meer over