Zaakvoerder La Nostra Vita overleden

5 mei 2020 | 13u52 | Gepost door redactie
Zaakvoerder La Nostra Vita overleden
Op 4 mei 2020 stond de wereld stil in wellnesscentrum La Nostra Vita in Molenstede. Zaakvoerders Gunther en Leen waren volop bezig met de voorbereidingen van de heropening van de zaak op 18 mei. Hierbij kwam Gunther Van Hemelen door een tragisch ongeval om het leven. Bij het leegmaken van de afvalwaterput, kwam hij ten […]
Het bericht Zaakvoerder La Nostra Vita overleden verscheen eerst op Leuven Actueel.

Op 4 mei 2020 stond de wereld stil in wellnesscentrum La Nostra Vita in Molenstede. Zaakvoerders Gunther en Leen waren volop bezig met de voorbereidingen van de heropening van de zaak op 18 mei. Hierbij kwam Gunther Van Hemelen door een tragisch ongeval om het leven. Bij het leegmaken van de afvalwaterput, kwam hij ten val en raakte bedwelmd. Leen hoorde dit gebeuren en riep meteen om hulp. Een toegesnelde buur probeerde Gunther nog te redden, maar raakte ook bedwelmd. Hij kon tijdig bevrijd worden en stelt het inmiddels goed. De brandweer was snel ter plaatse om Gunther te bevrijden maar helaas kon er geen hulp meer baten.
Dit is een erg zware klap voor Leen en voor de familie van Gunther en Leen. Je geliefde onverwacht verliezen zonder afscheid te kunnen nemen is heel zwaar om te verwerken. Wie hen kende, weet dat Leen en Gunther een heel sterk en liefdevol koppel vormen. Ze deelden al zoveel jaren lief en leed, waren 2 handen op 1 buik. De familie neemt in intieme kring afscheid.

Het bericht Zaakvoerder La Nostra Vita overleden verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over