Werken winkelwandelstraat Diest in volgende fase

27 januari 2021 | 08u46 | Gepost door redactie
Winkelstraten in aanleg in Diest
De werken in de winkelwandelstraat in Diest gaat een nieuwe fase in. Het gemotoriseerd verkeer is nu wel onmogelijk van de Botermarkt naar de Grote Markt.

De werken in de Winkelwandelstraat gaan vanaf maandag 1 februari een belangrijke nieuwe fase in. De aannemer start dan met werken op de Botermarkt. Hierdoor zal er geen doorgaand verkeer meer mogelijk zijn van aan de Botermarkt tot aan de Grote markt.
De omleiding voor gemotoriseerd verkeer gaat van de Kardinaal Mercierstraat via de Egide Alenusstraat en zo naar de Grote Markt. Ook de vuilniswagen kan uiteraard niet door. De huisvuilzakken kunnen verzameld worden op de hoek Wolvenstraat- K. Mercierstraat of op de hoek met de Leuvenstraat.

Deze werken duren één week. Vanaf maandag 8 februari starten de rioleringswerken in de Ketelstraat tot aan de Guido Gezellestraat.  Daarna volgen de Guido Gezellestraat en de Felix Moonsstraat. Tegen begin maart zullen de werken in de eerste fase (Cabaretstraat/Halleplein/Scholenstraat/Schotelstraat) volledig afgewerkt zijn. De werken zitten nog steeds op schema en kunnen in normale omstandigheden in augustus 2021 afgerond worden

Meer info over de werken: DST3045 - Winkelcentrum Diest | Aquafin

Lees meer over