Diest pakt uit met Cadoosjes tijdens de eindejaarsperiode

Cadoosjes

Wie vrienden of familie dit eindejaar wil verrassen met een lokaal, duurzaam of authentiek cadeau kan in de streekwinkel van Toerisme Diest kiezen uit meer dan 80 (h)eerlijke producten en streekpakketten. Maar je kan ook kiezen voor het ‘Cadoosje’, een geschenkbon waarmee je in Diest zelf uitgebreid kan gaan winkelen. 

Diest is een schatkamer aan mooie erfgoedplekjes, hippe boetiekshops en lekkere restaurants. Via het Cadoosje wil de stad Diest de ontvanger laten genieten van al het leuks dat de stad te bieden heeft. Met deze cadeaubon kiest de ontvanger zelf wat ze ermee gaan doen.  “Eigenzinnige eetadresjes verkennen, shoppen bij interieur- en modezaken, proeven van heerlijke wijn en zalig genieten van wellness. Al deze ervaringen doe je makkelijk cadeau met de geschenkbon waarmee de ontvanger Diest helemaal naar wens kan beleven,” zegt schepen van Toerisme Geert Cluckers (DDS).

Streekwinkel

“In de Streekwinkel van Toerisme Diest ontdek je al het lekkers dat de stad en streek te bieden hebben. Van pittige mosterd en bitter bier tot zoete pralines en stevige gin: met meer dan 80 producten stel je de lekkerste streekpakketten samen, “ gaat Geert Cluckers verder. “Alle producten worden met ambacht en liefde gemaakt in je eigen buurt. Je verkleint dus meteen je ecologische voetafdruk én je ondersteunt lokale makers.”

Praktisch

Het ‘Cadoosje’ is exclusief te koop bij Toerisme Diest en start vanaf een bedrag van 10 euro. De bon is geldig bij meer dan 130 handelaars in Diest. De streekwinkel en de infobalie van Toerisme Diest zijn te vinden in de Koning Albertstraat 16a, 3290 Diest. Beide zijn open van dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 12 uur en 13 tot 17 uur. De winkel is extra geopend op elke eerste zondag van de maand én op zondag 19 december 2021 tijdens het kerstshopweekend van 13 tot 17 uur.

Lees meer over