Brand vernielt keuken en berging van frituur Sigrid

27 April 2020 | 10u17 | Gepost door redactie
Brand vernielt keuken en berging van frituur Sigrid
Benjamin Loyens en zijn echtgenote maakten zondagnamiddag een wandeling, toen een klant hen rond 16 uur belde om te zeggen dat hij rook vanonder het keukendak zag komen. De brandweer werd onmiddellijk verwittigd, maar de keuken en bergplaats van frituur en broodjeszaak Sigrid aan de Tiensesteenweg in Boutersem is volledig vernield. De brand is ontstaan […]
Het bericht Brand vernielt keuken en berging van frituur Sigrid verscheen eerst op Leuven Actueel.

Benjamin Loyens en zijn echtgenote maakten zondagnamiddag een wandeling, toen een klant hen rond 16 uur belde om te zeggen dat hij rook vanonder het keukendak zag komen. De brandweer werd onmiddellijk verwittigd, maar de keuken en bergplaats van frituur en broodjeszaak Sigrid aan de Tiensesteenweg in Boutersem is volledig vernield.

De brand is ontstaan door een kortsluiting op de koelcel. De frituur zelf liep zware rook- en waterschade op. De woning van de uitbaters kon gevrijwaard worden. “Voorlopig kunnen er geen afhaalmaaltijden meer verkocht worden, een streep door onze rekening in deze al zo moeilijke tijden. Maar we gaan er alles aan doen om zo vlug mogelijk terug frietjes te vekopen, we houden jullie op de hoogte … maar we vliegen er zeker in, want wijzelf zijn helemaal in orde. Enkel helemaal uit ons lood geslagen” , zegt Benjamin.

Het bericht Brand vernielt keuken en berging van frituur Sigrid verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over