Vrachtwagenchauffeurs kunnen voortaan parkeerplaats reserveren

Otra Solutions
OTRA Solutions, een bedrijf dat gelegen is aan de Tiensesteenweg in Korbeek-Lo, heeft een app ontwikkeld, waarmee vrachtwagenchauffeurs makkelijk een parkeerplaats kunnen zoeken en reserveren.

OTRA Solutions is een Bierbeeks bedrijf dat relevante digitale oplossingen biedt voor de toenemende veiligheids- en beveiligingsuitdagingen in de Europese transportsector.

"We verbeteren het leven van vrachtwagenchauffeurs door betrouwbare oplossingen aan te bieden die hun parkeerplaatsen garanderen. We bereiken dit door chauffeurs, transportbedrijven en parkeerplaatsen realtime met elkaar te verbinden, zodat chauffeurs een veilige rusttijd hebben", zegt Sven Boels, oprichter van OTRA.

"OTRA geeft u realtime informatie over beschikbare parkeerplaatsen, zodat u parkeerplaatsen kunt reserveren en gebruiken wanneer u ze nodig heeft. Het in- en uitrijden van parkeergarages zonder kaartjes en een eenvoudig betalingsproces geeft u de gemoedsrust die u verdient. Onze slimme kaart toont de beveiligde parkeerplaatsen bij jou in de buurt. Kies uw verblijf en klik op 'boek nu' om uw boeking te bevestigen. Zo eenvoudig is het voortaan voor vrachtwagenchauffeurs om een veilige parkeerplaats te vinden." 

Lees meer over