Taverne Ferro heeft leukste actie voor Week van de Steak-Friet

10 oktober 2019 | 11u12 | Gepost door redactie
Taverne Ferro heeft leukste actie voor Week van de Steak-Friet
Taverne Ferro in Lovenjoel heeft de leukste actie voor de Week van de Steak-Friet in de provincie Vlaams Brabant. De horecawedstrijd is een initiatief van VLAM om horecazaken te belonen voor hun inspanningen om deze heerlijke Belgische klassieker in de kijker te zetten.
Het bericht Taverne Ferro heeft leukste actie voor Week van de Steak-Friet verscheen eerst op Leuven Actueel.

Van 10 tot 17 oktober organiseert VLAM voor de derde keer op rij de Week van de Steak-Friet. Deze week profiteert de steak-friet van heel wat media aandacht via radio, kookprogramma’s op tv en sociale media.
Rond deze themaweek organiseerde VLAM ook een horecawedstrijd, waar horecazaken uit de Vlaamse provincies hun leukste acties rond de Week van de Steak-Friet konden indienen.

Verloop van de wedstrijd
Iedere horecazaak kon zich inschrijven voor de wedstrijd. De deelnemers kregen tot vrijdag 27 september de tijd om hun leukste en origineelste acties rond de Week van de Steak-Friet in te dienen via www.versondernemer.be.?utm_source=rss&utm_medium=rss Uit iedere Vlaamse provincie werd één winnaar gekozen.

Prijzen
Bij iedere winnaar kocht VLAM een cadeaubon aan van € 200 voor 4 steak-friet inclusief dranken. De winnaars van de consumentenwedstrijd, die online en on air plaatsvindt op radio 2 gedurende de Week van de Steak-Friet, ontvangen één van deze cadeaubonnen.
Iedere winnende zaak wordt ook on air vernoemd op Radio 2 en hun website tijdens de momenten van de consumentenwedstrijd. Daarbovenop krijgen ze ook persaandacht voor hun zaak.

Uitbater Marcel Jordens

De winnaar
“Taverne Ferro heeft de leukste actie voor Vlaams Brabant ingediend. Tijdens Week van de Steak-Friet serveren ze hun klanten kogelbiefstuk. Deze steaks worden gesneden van de bovenbil van het rund, bij het kogelgewricht. Dit resulteert in een heerlijk, mals stuk vlees dat smelt op de tong.Klanten worden getrakteerd op een huisbereide steak friet, geserveerd met de bekende frietjes van Taverne Ferro, waarvoor ze in de wijde omtrek bekend staan en met een saus naar keuze uit hun uitgebreid assortiment”, zegt de woordvoerder van vzw VLAM.

De consumentenwedstrijd vindt plaats tijdens Week van de Steak-Friet van 10 tot 17 oktober op de website van Radio 2 en on air tijdens het programma ‘Tussen Pot en Pinte’ op zondag 13 oktober tussen 13 u en 16 u.

Het bericht Taverne Ferro heeft leukste actie voor Week van de Steak-Friet verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over