Psychiatrisch Centrum Sint-Kamillus viert feest

9 juli 2019 | 15u21 | Gepost door redactie
Psychiatrisch Centrum Sint-Kamillus viert feest
Op donderdag, 11 juli 2019, viert Sint-Kamillus in Bierbeek de hele dag feest. Die dag vindt namelijk het patroonsfeest van Sint-Kamillus plaats. Patiënten, bewoners, medewerkers en vrijwilligers kunnen die dag genieten van veel lekkers en fijne activiteiten. Bovendien kan elke afdeling of ondersteunende dienst nog een extraatje verdienen door mee te dingen naar de ‘Kamillus-award’. […]
Het bericht Psychiatrisch Centrum Sint-Kamillus viert feest verscheen eerst op Leuven Actueel.

Op donderdag, 11 juli 2019, viert Sint-Kamillus in Bierbeek de hele dag feest. Die dag vindt namelijk het patroonsfeest van Sint-Kamillus plaats. Patiënten, bewoners, medewerkers en vrijwilligers kunnen die dag genieten van veel lekkers en fijne activiteiten. Bovendien kan elke afdeling of ondersteunende dienst nog een extraatje verdienen door mee te dingen naar de ‘Kamillus-award’. Dit alles naar aanleiding van een wedstrijd die Kamillus lanceerde op zijn nieuwjaarsreceptie. Leuvens burgemeester Mohamed Ridouani zal de award uitreiken.

Ook buurtbewoners en geïnteresseerden zijn van harte welkom om er een kijkje te nemen.  Het feest vindt plaats op de hoofdcampus, Krijkelberg 1, Bierbeek en start om 8 uur met een ontbijt, gevolgd door de award-uitreiking en receptie vanaf 10.15 uur. Tussen 13 en 17 uur zijn er ritjes met de paardenkoets, rondtrekkende muzikanten en een ijsjeskar.

Sint-Kamillus

Sint-Kamillus maakt deel uit van de instellingen van de Broeders van Liefde en biedt psychiatrische zorg aan een 750-tal patiënten, residentieel en ambulant. Sint-Kamillus heeft 3 campussen: de hoofdcampus Krijkelberg in Bierbeek, campus Psychiatrisch Verzorgingstehuis Salvenbos in Heverlee en een campus aan de Oudebaan in Leuven waar dagcentrum ’t Collectief en het kantoor van het Mobiel Team gehuisvest zijn. Recent startte Sint-Kamillus ook een forensisch mobiel team op in de regio Halle/Vilvoorde.

Het bericht Psychiatrisch Centrum Sint-Kamillus viert feest verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over