Fietsenwinkel Re-cycle verhuist

21 februari 2020 | 12u51 | Gepost door redactie
Fietsenwinkel Re-cycle verhuist
Jurgen Willems zal binnenkort zijn fietsenwinkel Re-cycle verhuizen en uitbreiden. “Tot nu toe heb ik fietsen verkocht en hersteld in een carport aan mijn woning in de Kruisstraat 5 in Lovenjoel. Met de communiefeesten en in het voorjaar stonden de fietsen, wegens plaatsgebrek, hier vaak tot in de living geparkeerd. Dat is niet langer houdbaar”
Het bericht Fietsenwinkel Re-cycle verhuist verscheen eerst op Leuven Actueel.

“Dat ik voor het derde jaar op rij verkozen ben tot vriendelijkste handelaar, komt deels omdat ik graag tijd neem voor mijn klanten en dan valt het me moeilijk, dat ik mensen bij slecht weer info moet geven onder een carport. Ik wil hen naast een reeds goede en snelle service ook het maximum aan comfort kunnen bieden. Daarom was ik al een tijdje op zoek naar een handelspand of woning om te kopen. Maar parking bleek telkens een groot probleem te zijn. Mensen met een platte band komen niet met de fiets aan de hand naar de winkel, die komen met de wagen en moeten hun wagen kunnen parkeren.”

Aanbod van Hans

“En toen kwam het aanbod van Hans Van Brussel, eigenaar van Delhaize Lovenjoel. Het gedeelte van de winkel waar vroeger de kassa’s stonden, wordt nu deels gebruikt als opslagruimte. Ik krijg de kans om dit gedeelte, 200 vierkante meter groot, te huren en het in te richten als fietsenwinkel met werkplaats. Begin maart worden vitrines geplaatst, waarna de binnenafwerking volgt. Als alles volgens plan verloopt, zal in de loop van de maand april de nieuwe fietsenwinkel openen. Ondertussen blijft mijn winkel in de Kruisstraat open, het worden nog zware weken, maar we geloven erin.”

Fietsseizoen vroeger gestart

“Dit jaar is het fietsseizoen, door het uitblijven van sneeuw- of vriestemperaturen, al vroeg gestart. Daarom is het momenteel – naast herstellingen – ook met de verkoop al zeer druk. Dat komt ook doordat het klantenbestand blijft groeien en ook het aantal fietsleasings fors toeneemt. Niets zo gemakkelijk om je afspraak voor een onderhoud of herstelling van je fiets via onze website www.re-cycle.be?utm_source=rss&utm_medium=rss online te boeken. Ik ga de openingsuren van de nieuwe winkel afstemmen op de openingsuren van de Delhaize, men zal dus zelfs op zondagvoormiddag bij Re-Cycle terecht kunnen. Door de extra winkelruimte zal ik potentiële klanten nog meer fietsaccessoires en fietsen kunnen laten zien en uitproberen, kortom ik zal hen nog beter van dienst kunnen zijn. Volg ons op de Faceboek pagina Re-cycle, zo blijft u op de hoogte”, zegt Jurgen.

Nieuw adres: Langestraat 19 Lovenjoel, dit is de hoek met de Bruulstraat.

Het bericht Fietsenwinkel Re-cycle verhuist verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over