D'Store blijft nog een winterseizoen langer open

25 januari 2022 | 12u49 | Gepost door annpeeters
D'Store
In 2019 raakte bekend dat sportwinkel D’Store, aan de Hoogstraat in Bierbeek, verplicht de deuren moet sluiten. Die sluiting was voorzien dit jaar, maar de zaakvoerder laat weten dat ze er nog een winterseizoen kunnen bijdoen. 

De gemeente Bierbeek besliste om de Melkerijsite te herontwikkelen en daar paste een grote winkel als D'Store niet in. De zaakvoerder van zijn kant kwam tot de conclusie dat de winkel meer dan halveren, niet rendabel genoeg zou zijn om te overleven. Daarop werd beslist dat D'Store nog tot 2022 op de site mocht blijven. 

Nu laten de zaakvoerders weten, dat ze nog iets langer open mogen blijven, tot april 2023. "Goed nieuws! We blijven één winterseizoen langer in Bierbeek", laten de zaakvoerders weten. 

Zoektocht naar nieuwe locatie

D'Store is nog steeds op zoek naar een nieuwe locatie. "Wie de ultieme tip heeft voor een nieuwe locatie, kan op een beloning rekenen. Als we een nieuwe locatie vinden kan de winkel immers blijven bestaan. Concreet zijn we op zoek naar een locatie met 2000m2 winkelruimte + burelen en magazijn, met ruime parking en vlotte bereikbaarheid binnen een straal van 20km van onze huidige locatie", besluit Floris Florquin van D'Store.