Feestzaal Bertembos herstart als pop up resto met vast menu

24 augustus 2020 | 11u05 | Gepost door annpeeters
Bertembos
Feestzalen Bertembos is door de coronapandemie al enkele maanden gesloten. Albert Speltdoorn en zijn vrouw Ilze Huyberechts hadden gehoopt dat op de laatste veiligheidsraad een versoepeling voor het aantal gasten op een feest zou aangekondigd worden, maar helaas. "Bij de pakken blijven zitten is geen optie, we hebben beslist om een pop up resto te openen, geheel volgens de coronarichtlijnen."
bertembos

"Bij ons kriebelt het al een tijdje om te herstarten, maar de veiligheidsraad geeft nog geen groen licht voor grote feesten. Daarom hebben we beslist om op 12 en 13 september te starten met een pop up resto. Om de twee weekends openen we onze zaak en kunnen mensen, na reservatie, in hun bubbel komen eten", zegt Albert Speltdoorn. 

Inschrijven is absoluut nodig, zegt de zaakvoerder: "We willen nu, meer dan ooit, alles op voorhand plannen en ervoor zorgen dat de bubbels voldoende afgescheiden zijn. We garanderen dat alles coronaproof verloopt, maar dat mensen toch onbezorgd kunnen genieten. We serveren een vast menu, bestaande uit een aperitief met hapjesbord, een voor-, hoofd- en nagerecht, koffie en aangepaste dranken. Het menu voor het weekend van 12 en 13 september zal binnen een paar dagen op onze website te zien zijn." 

Tweewekelijks

"In het begin gaan we de pop up om de twee weekends organiseren, mocht alles volgens plan verlopen, kunnen we overwegen om elk weekend te openen. Elk openingsweekend serveren we een ander menu. We willen deze manier van werken aanhouden, zolang de coronamaatregelen gelden."

Reserveren is een must

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, is reserveren absoluut nodig. "We hebben geen ruimte om te improviseren op dat vlak, mensen kunnen bellen op het nummer 016/48.87.81."

Lees meer over