Marketingbureau NMG wint wedstrijd ‘Dag van de Medewerker’ 2019

2 augustus 2019 | 12u21 | Gepost door redactie
Marketingbureau NMG wint wedstrijd ‘Dag van de Medewerker’ 2019
Marketingbureau NMG uit Aarschot is dit jaar het meest personeelsvriendelijke bedrijf van het jaar, volgens UNIZO. Het bedrijf van zaakvoerder Andy Coomans dong mee naar de titel ‘Dag van de Medewerker 2019’ en werd uitgeroepen tot nationale winnaar. “Met ‘Dag van de Medewerker’ op de derde donderdag van april (traditioneel ‘secretaressedag’) willen we onze erkentelijkheid […]
Het bericht Marketingbureau NMG wint wedstrijd ‘Dag van de Medewerker’ 2019 verscheen eerst op Leuven Actueel.

Marketingbureau NMG uit Aarschot is dit jaar het meest personeelsvriendelijke bedrijf van het jaar, volgens UNIZO. Het bedrijf van zaakvoerder Andy Coomans dong mee naar de titel ‘Dag van de Medewerker 2019’ en werd uitgeroepen tot nationale winnaar.

“Met ‘Dag van de Medewerker’ op de derde donderdag van april (traditioneel ‘secretaressedag’) willen we onze erkentelijkheid tonen voor de vele werknemers die dagelijks mee hun schouders zetten onder het succes van onze ondernemers”, zegt Elke Tielemans, directeur UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel. “Zeker in deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt hebben werkgevers er alle belang bij om aandacht te besteden aan de sfeer op de werkvloer.”

Voor Andy Coomans, zaakvoerder van NMG, maakt een motiverend personeelsbeleid integraal deel uit van de bedrijfscultuur: “We hebben een geheel eigen HR-beleid opgebouwd rond ‘PPMM’, wat staat voor Prestatie en Productiviteit, Motivatie en Mentaliteit. Prestatie en Productiviteit zijn aspecten die we coachen bij elke medewerker. Motivatie en Mentaliteit coachen we niet één op één. We vinden het eerder onze taak om een platform te bouwen waar mensen zich kunnen opladen. Ownership, transparantie en een open overlegcultuur zijn de essentie van ons HR-verhaal.”

Het bericht Marketingbureau NMG wint wedstrijd ‘Dag van de Medewerker’ 2019 verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over