Eerste cocktailbar van Aarschot opent de deuren

Stills
Aarschot is een nieuwe hotspot rijker. Pal in het centrum vind je de gloednieuwe cocktailbar Stills, die afgelopen vrijdag open ging.

Achter de bar staat Philip de Bruijn, geen groentje in de cocktail scene. Aanvankelijk deed hij ervaring op in de gerenommeerde Antwerpse cocktailbar Cocktails at Nine, maar al snel droomde hij van een eigen zaak. Nu is het ook zover. De cocktailbar komt in de Bogaardenstraat, in het pand waar tot voor kort de Keet gevestigd was.

Voor een avondje uit of een zalig zenmoment ben je hier in ieder geval aan het goede adres. “Het is essentieel dat alle gasten zich verwend voelen”, vertelt Philip. “Wij millennials zijn een generatie die graag een stapje in de wereld zet en horeca bezoekt. We zijn op zoek naar goede ervaringen die we ons de rest van ons leven blijven herinneren. Zaken waar je met een glimlach op terugkijkt. Dat is exact wat we willen bereiken bij Stills: ervaringen creëren die blijven hangen. Of het nu een eerste date is, of een gezellige avond uit met je vrienden of partner.”

Op het menu vind je enkele klassiekers, zoals een Cosmopolitan en Boulevardier. Daarnaast kan je ook kiezen tussen creaties van de barman zelf. “Ook leuk om te weten: we werken met verse en huisgemaakte producten. Zo hebben ze zelfgebrouwen gemberbier en gin-tonic met huisgemaakte tonic.”

Cocktail op maat

Vind je niet wat je zoekt? Dan kan je vragen om speciaal een cocktail op maat te laten maken. Eentje die volledig past bij jouw smaak en goestingskes. “Daar hou ik van”, lacht Philip. “De beste cocktail bestaat niet. Maar de beste cocktail vóór iemand wel. Zo eentje maken en zien dat het een schot in de roos is, dat is de leukste uitdaging die er is.”

Stills opende afgelopen vrijdag 11 september in de Bogaardenstraat 33 in Aarschot. Open elke week van dinsdag tot en met donderdag van 17 tot 24 uur en vrijdag tot en met zaterdag van 17 tot 1 uur. Meer info vind je op de website: https://www.stills.bar/.

Lees meer over