Aarschot wordt hotspot bij Open Bedrijvendag 2022

Open Bedrijvendag
Samen met de stad wil Voka Open Bedrijvendag de Aarschotse ondernemers extra in de kijker zetten. Voor de editie van 2022 wordt Aarschot de hotspot die duizenden geïnteresseerde bezoekers zal aantrekken op zondag 2 oktober 2022. De stad roept de bedrijven op om hieraan deel te nemen.

De stad Aarschot zal in 2022 de hotspot zijn van de Voka Open Bedrijvendag. "Het is de ideale gelegenheid om als bedrijf je verhaal te vertellen aan je buren, klanten, leveranciers, prospecten, werkzoekenden én overheden, kortom aan een zeer breed publiek", zegt schepen van Economie Bert Van der Auwera (Open VLD). "De deelnemende bedrijven kunne  digitaal de deuren openen en deel kan uitmaken van de hotspot."

Voka Open Bedrijvendag is het grootste ééndagsevenement van Vlaanderen. Het is een uitgelezen moment voor bedrijven die werken aan hun employer branding, een feestelijk moment of een bepaald product in de kijker willen zetten. De stad Aarschot moedigt de bedrijven aan om hieraan deel te nemen en belooft alvast er zelf ook leuke acties bij te organiseren.

"Alle ondernemers, zowel starters, kleine, middelgrote en grote ondernemingen als dienstverleners en productiebedrijven kunnen deelnemen. Je hoeft ook niet noodzakelijk lid te zijn van Voka hiervoor. Kortom, elke onderneming is welkom om zich hiervoor in te schrijven", zegt Van der Auwera. "Wij zullen zelf als stad deelnemen en een kijkje achter de schermen geven."

Lees meer over