Ontdek hier de Winefair menu’s voor een culinaire belevenis

Kirsten Bosmans
3 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Winefair, de succesvolle wijnbeurs die van 18 tot en met 20 november plaatsvindt in de Leuvense Brabanthal, werkt dit jaar samen met zes gerenommeerde restaurants uit het Leuvense. Elk stelden ze een speciaal Winefair menu samen dat recht geeft op een gratis duoticket voor het evenement. Ontdek de menu’s hier.

Winefair vindt al voor de tweede keer plaats in de Brabanthal. Vorig jaar lokte de beurs meer dan 1.800 bezoekers, wat haar de grootste kwalitatieve wijnbeurs van de provincie Vlaams-Brabant maakt.
Net als vorig jaar organiseert Winefair ook ‘extraatjes’ om een totaalbeleving te maken van het evenement. Zo sloeg het de handen in elkaar met zes toprestaurants uit de omgeving van Leuven: De Bibliotheek (Vaalbeek), d’Artagnan (Leuven), Het Land aan de Overkant (Leuven), Kokoon (Leuven), Vers Namur (Blanden) en Villa San Martino (Oud-Heverlee). Allemaal stelden hun eigen culinaire Winefair menu samen. Klanten die het menu bestellen tussen 18 oktober en 20 november krijgen er een gratis duoticket voor Winefair ter waarde van 16 euro bovenop.

De menu’s

resto-bibliotheekresto-land

resto-dartagnan

resto-kokoon

resto-vers-namur

resto-sanmartino

 


Of Klik hier of op de afbeelding voor een overzicht van alle menu’s.

winefair-menus-leuven

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans