Ontdek hier de culinaire Winefair menu’s van 2017

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Winefair, de succesvolle wijnbeurs die van 17 tot en met 19 november plaatsvindt in de Leuvense Brabanthal, werkt dit jaar samen met zes gerenommeerde restaurants uit het Leuvense. Elk stelden ze een speciaal Winefair menu samen dat recht geeft op een gratis duoticket voor het evenement. Ontdek de menu’s hier.

Winefair vindt al voor de derde keer plaats in de Brabanthal. Vorig jaar lokte de beurs enkele duizenden bezoekers, wat haar de grootste kwalitatieve wijnbeurs van de provincie Vlaams-Brabant maakt.
Net als vorig jaar organiseert Winefair ook ‘extraatjes’ om een totaalbeleving te maken van het evenement. Zo sloeg het de handen in elkaar met zes toprestaurants uit de omgeving van Leuven: De Bibliotheek (Vaalbeek), d’Artagnan (Leuven), Het Land aan de Overkant (Leuven), Kokoon (Leuven), Vers Namur (Blanden) en Villa San Martino (Oud-Heverlee). Allemaal stelden ze hun eigen culinaire Winefair menu samen. Klanten die het menu bestellen tussen 15 oktober en 15 november krijgen er een gratis duoticket voor Winefair ter waarde van 16 euro bovenop.

Of Klik hier of op de afbeelding voor een overzicht van alle menu’s.

winefair-menus-leuven

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans