Ontdek het volledige gamma van DDG tijdens dubbel opendeurweekend

Kirsten Bosmans
3 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

DDG uit Leuven is al bijna 40 jaar dé marktleider op het vlak van kachels die werken op centrale verwarming. Sinds kort is het bedrijf ook erkend verdeler van zonneboilers, gasketels en warmtepompen. Benieuwd wat DDG nog meer te bieden heeft? Loop dan langs tijdens de opendeurdagen op 8, 9, 16 en 17 september.

In 1979 kocht Daniël De Glas Smederij van ’t Park in Heverlee over, een onderneming die al sinds 1904 bestond. De degelijkheid, kwaliteit en het vakmanschap nam hij over, het concept veranderde hij. Vanwege de toenmalige energiecrisis en Daniëls ervaringen uit het verleden, besloot hij zich te specialiseren in warmterecuperatie en het zoeken naar alternatieven voor dure stookolie en gasverwarming. Die zoektocht leidde onder andere naar de DDG-hydroconvertor: een allesbrander op centrale verwarming.

Vandaag is DDG een familiebedrijf (zonen Daan en Yves staan mee in voor de dagelijkse leiding) met 35 werknemers. Het produceert, installeert en onderhoudt kachels en inbouwhaarden die aangesloten zijn op de centrale verwarmingssystemen in particuliere woningen. Op die manier geniet je bij DDG van innovatieve, ecologische en betaalbare aanvullingen op je klassieke verwarmingssysteem.

“Onze CV-haarden en -kachels bieden heel wat voordelen”, zegt Daan De Glas van DDG. “Ze sturen hun warmte door naar andere toestellen in huis, zodat je er alles mee kan verwarmen, van radiatoren en vloeren tot water. Daardoor zijn ze milieuvriendelijk en laten ze een stevige besparing toe op het stookbudget. En stoken met hout betekent dat je niet afhankelijk bent van mazout- en gasleveranciers. Bovendien zorgen de CV-haarden en -kachels voor warmte en gezelligheid in huis.”

Sinds kort is DDG ook erkend verdeler en installateur van zonneboilers, gasketels en warmtepompen. Kom het volledige gamma bekijken tijdens de opendeurdagen op 8, 9, 16 en 17 september. Je krijgt er niet alleen speciale condities op alle kachels en haarden op centrale verwarming, je ontdekt er ook uitzonderlijke acties op stockmodellen. Bovendien ontvang je een cadeaucheque als je iemand meeneemt die klant wordt bij DDG.

DDG – Kolonel Begaultlaan 43/2 – 3012 Leuven – 016 29 64 94 – www.ddg.be

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans