Onmin tussen fans OHL en sportieve staff Mislukte competitiestart

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Oud-Heverlee Leuven staat in de kelder van het klassement in 1B en de malaise is groot. Er is onvrede ontstaan tussen de fans en de sportieve staff, enkele supporters ondernamen actie. Ondertussen volgde een open brief aan de voorzitter van de club.

Grootste supportersclub Louvaniste van OH Leuven heeft een open brief geschreven aan de Thaise voorzitter van OH Leuven en heeft dat trouwens in het Nederlands én in het Thais geschreven. In deze brief vragen ze aan hun voorzitter Vichai Srivaddhanaprabha, ook de man achter Engelse topklasser Leicester City, om opnieuw moedige beslissingen te nemen én om meer transparantie, eventueel met een betrouwbare tussenpersoon.

Ook willen ze meer aandacht voor de andere afdelingen zoals ondermeer de vrouwen en de jeugdreeksen op de vernieuwde clubwebsite, want ook daar zit het al even verkeerd. Sinds voorbije zomer zijn de vrouwen en de jeugdteams bijna helemaal van de OHL-website verbannen zonder voorafgaande melding.

Het gegeven dat Nick Gillekens het voorbije weekend een match zou spelen en ter elfder ure zou zijn vervangen door hun vaste Thaise sluitstuk, Kawin Thamsatchanan. Het bracht thuis tegen Roeselare weinig zoden aan de dijk op de zevende speeldag, gezien ze met 0-2 ten onder gingen.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer