Zoutleeuw promoot kopen in eigen stad met cadeaubonnen

De twee winnaars ontvingen ieder drie waardebonnen van € 25

Tussen 16 december 2021 en 15 april 2022 loopt in Zoutleeuw de actie ‘KOOP #3440 SCAN & WIN’. Maandelijks kan je € 75 winnen die je in een lokale winkel kan opkopen.

Met deze actie wil het stadsbestuur haar inwoners stimuleren om vooral in het eigen Zoutleeuw inkopen te doen en de plaatselijke handel een toekomst te geven. In de eerste maand van de campagne namen maar liefst 92 handelaars deel. Wie de afgelopen maand inkopen deed bij een van deze zaken en wie dat ook de komende maanden doet, maakt kans op een waardebon van € 75.

“Een gezonde gemeenschap veronderstelt ook een gezonde lokale economie”, aldus het stadsbestuur. Vandaag werden de eerste winnaars bekend. Ze zijn beiden inwoners van Zoutleeuw. Er volgens nog drie trekkingen. Zorg dus dat je er bij bent.

Meer info over de campagne, die in het project ‘Helemaal van Hier’ waarvoor Europa, Vlaanderen en de provincie Vlaams-Brabant financiële middelen ter beschikking stellen, lees je in de komende editie van Passe Partout van 16 februari.

Lees meer over