Kunst op café en in de winkel

1 April 2022 | 14u25 | Gepost door redobra@telenet.be
Lokale handelszaken Tremelo worden exporuimtes
Tussen 1 april en 5 juni kan men gaan kunst- en cultuur(s)hoppen in Tremelose handelszaken. Want dit jaar worden lokale winkels, cafés, restaurants en openbare plaatsen exporuimtes.

In maart 2020 ging het land gaat op slot en iedereen moest in zijn kot blijven. De bewegingsvrijheid was beperkt en de wereld werd opeens heel klein. In Tremelo lanceerden ze wat later “#KunstBuitenGewoon”. Tremelose kunstenaars en creatieve hobbyisten stelden eigen werk tentoon in hun voortuin en aan hun ramen. Tremelonaren konden zo op stap in eigen buurt en ontdekten mini-kunstexpo's bij hun buren.

Nu mag er al ietsje meer en wil men de lokale kunstenaars en handelaars graag een kleurrijk hart onder de riem steken. Dat doen ze dan ook met de #KunstBuitenGewoon 2022: Lokale Handel editie.

#KunstBuitenGewoon tovert dit voorjaar lokale winkels, cafés, restaurants en openbare plaatsen om tot originele exporuimtes. 55 lokale handelaars, kunstenaars en creatievelingen zorgen samen voor BuitenGewone kunst in Tremelo.

Zo kan je genieten van de werken in de vitrines, maar kan je zeker ook eens even binnenstappen in de deelnemende zaken voor meer werk en informatie van de kunstenaars. De deelnemende handelszaken en bijhorende kunstenaars vind je op www.visit-tremelo.be/kunstbuitengewoon