Professor of change management Jean Vanhoegaerden gastspreker bij Businessclub regio Tienen

Jean Vanhoegaerden

Op dinsdag 24 januari ontvangt Businessclub regio Tienen professor Jean Vanhoegaerden voor een causerie tijdens een ontbijtvergadering in de Foodport.

Jean Vanhoegaerden, van Tiense origine, heeft meer dan 25 jaar ervaring met doceren, presentaties geven en werken met groepen om managementtechnieken en -praktijken te ontwikkelen. Hij helpt professionals om kennis en vaardigheden op te bouwen rond leiderschap, interculturele verschillen en veranderingsmanagement. Hij is momenteel Adjunct Professor of Practice aan de Hult/Ashridge International Business School, waar hij opleidingen rond managementontwikkeling voor internationale klanten uitwerkt.

Voor hij bij Ashridge kwam, werkte Vanhoegaerden in HR en managementontwikkeling in het Europese hoofdkantoor van Honeywell, waar hij opleidingen rond managementontwikkeling creëerde. Hij doceerde managementopleidingen in Noord- en Latijns-Amerika, Europa, Zuid-Afrika, Australië en het Midden- en Verre Oosten. Hij spreekt vaak op conferenties over thema's als leiderschap, organisatorische verandering, interculturele verschillen en het managen van teams in de huidige, onderling verbonden wereld. Hij hanteert een boeiende en stimulerende stijl, met voorbeelden uit het echte leven en amusante anekdotes en onderbouwt zowel de theoretische tools als modellen altijd met de dagelijkse werkelijkheid.

Deze lezing staat ook open voor niet-leden van de businessclub. Inschrijven kan via deze link: https://www.businessclubregiotienen.be/leden?utm_campaign=f84f263a-0bd4-4c4c-a753-de4369af4644&utm_source=so&utm_medium=mail&cid=a2e8940f-0d27-4a2a-89c7-bfc4c79aa5f7. Of stuur een bericht naar : info@businessclubregiotienen.be voor meer informatie.

Deelnemen in de kosten voor niet-leden bedraagt € 25 per persoon.