Voka wil bedrijven die uitzonderlijke prestaties leveren belonen

21 oktober 2022 | 10u18 | Gepost door annpeeters
voka
Met de Voka Ondernemingsprijs Gangmaker wil Voka KvK Vlaams-Brabant bedrijven ​ die uitzonderlijke prestaties hebben geleverd belonen.

Voka-KvK Vlaams-Brabant gaat op zoek naar die ondernemingen die ondernemerschap, innovatie, duurzaamheid, creativiteit, samenwerking of durf hoog in het vaandel dragen. “Deze prijs is voor ons een eerbetoon aan de durf, de daadkracht en de toegevoegde waarde van ​ ondernemingen in het Vlaams-Brabantse ondernemerslandschap”, zegt Daniëlle Vanwesenbeeck, voorzitter Voka-KvK Vlaams-Brabant.

Vanaf vrijdag 21 oktober start voor Voka-KvK Vlaams-Brabant de zoektocht naar de eerste Gangmaker per regio. Tijdens de vier nieuwjaarsrecepties van Voka-KvK Vlaams-Brabant, worden de winnaars van de Voka Ondernemingsprijs 2023 Gangmaker voor de regio bekend gemaakt. De verschillende regio’s zijn Hageland, Groot-Leuven, Noord-Rand en West-Brabant. Later in het jaar wordt uit deze vier winnaars een hoofdwinnaar gekozen, die zich een jaar lang Voka Onderneming 2023 Gangmaker Vlaams-Brabant mag noemen.

Lees meer over