Voka-KvK Vlaams-Brabant versterkt directiecomité met drie nieuwe gezichten

28 december 2023 | 11u07 | Gepost door annpeeters
voka
Voka - KvK Vlaams-Brabant versterkt haar directiecomité met drie nieuwe gezichten. Alle drie hebben al ervaring in de Kamer van Koophandel. Samen met de andere directieleden en hun teams zullen zij de verdere groei van de Kamer mee vormgeven en de meer dan 2.000 leden verder ondersteunen met advies, opleidingen en netwerkmogelijkheden.

Voka - KvK Vlaams-Brabant groeit aanzienlijk de laatste jaren, zowel in aantal leden als in het verbreden en professionaliseren van het aanbod in opleidingen en netwerkmogelijkheden. Voka steunt op drie grote pilaren: het verbinden, versterken en verdedigen van ondernemers. Onder de noemer verbinden en versterken staat er in 2024 heel wat nieuws op de planning, er komen volgend jaar onder andere heel wat nieuwe opleidingen aan. Zo is er Real Leaders en MBA-Highlights, opleidingen voor ondernemers die een leiderschapspositie bekleden, maar ook het Welt-traject rond arbeidsmarkt krijgt een update en er komt een verbreding in het aanbod voor familiale ondernemingen.

Daarnaast zal de Kamer van Koophandel in 2024 verder inzetten rond het oprichten van nieuwe netwerken en communities voor leden. Deze netwerken brengen ondernemers samen rond een gemeenschappelijke interesse of rond een gelijkaardige functie of ondernemersprofiel. Om de ambities en de verdere groei te realiseren krijgt de Kamer van Koophandel versterking in haar directiecomité van drie nieuwe gezichten:

“Ik werk al tien jaar voor Voka - KvK Vlaams-Brabant in verschillende functies en heb dan ook een brede achtergrond in de verschillende domeinen die de Kamer omvat. Samen mijn team en de ondernemers in Vlaams-Brabant wil ik graag het ondernemerschap in onze provincie verder laten groeien. Mijn ervaring in netwerken zet ik graag in om dynamieken en synergiën te intensifiëren”, zegt Jolien Meeusen, Manager Ondernemingsrelaties.

“Ik kijk ernaar uit om mee te bouwen aan het verder professionaliseren en uitbreiden van ons aanbod aan startende, groeiende, snelgroeiende en familiale ondernemingen. Ik mocht de voorbije jaren al een brede ervaring opdoen binnen die thema’s bij de Kamer en een netwerk binnen het Vlaams-Brabantse ondernemerschap opbouwen. Samen met mijn team zet ik dan ook graag mijn schouders mee onder de ambitie om verdere groei voor ons en onze leden te verwezenlijken”, zegt Veronique Mestdagh, Manager Ondernemerschap

“Ik neem met veel goesting de functie als Manager Duurzaam en Innovatief Ondernemen op. Ik werk al jaren rond digitalisatie en innovatie voor bedrijven en heb al tal van posities in deze domeinen bekleed. Samen met mijn team zullen we ons aanbod zoals het Voka Charter Duurzaam Ondernemen en de Cyber Trucks nog verder uitrollen om zo onze leden te wapenen voor de toekomst. Duurzaamheid, innovatie en digitalisatie zijn volgens mij nu eenmaal de drie sleutels voor elke onderneming die gezond wil ondernemen en/of wilt groeien”, zegt Roel Raymaekers, Manager Duurzaam en Innovatief Ondernemen