Profiteer van avondopening op woonbeurs Ideaal Wonen in Huis en Tuin

31 maart 2022 | 13u34 | Gepost door redactie
Ideaal Wonen
Publi

Ben jij ook altijd druk druk druk? En heb je daardoor weinig tijd om winkels te bezoeken voor (ver)bouwideeën? Dan heb je vanavond geluk: de populaire woonbeurs Ideaal Wonen in Huis en Tuin, die al een week loopt in de Leuvense Brabanthal, houdt de deuren straks extra laat open tot 22 uur. Ook dit weekend kan je nog een (laatste) bezoekje brengen.

Ideaal Wonen in Huis en Tuin is al toe aan zijn 48ste editie. Doorheen de jaren groeide de beurs uit tot dé plek om inspiratie op te doen wanneer je gaat bouwen of verbouwen. Op een totale oppervlakte van 10.000 vierkante meter staan maar liefst 125 standhouders klaar om je te inspireren en al je vragen te beantwoorden. Het aanbod is deze keer enorm: ramen en deuren, keukens en whirlpools, verwarmings- en beveiligingssystemen, salons en tuinartikelen, … Keuze genoeg dus om ideeën op te doen.

Door corona kon Ideaal Wonen twee jaar niet doorgaan. Het publiek heeft dus veel schade in te halen, en dat merk je. Sinds de start van de beurs op 26 maart kwamen al duizenden bezoekers langs. De organisatoren hopen dat succes ook dit weekend nog door te trekken. “Zondagavond loopt de beurs af”, zegt organisator Stefan Frissen. “We hopen dus nog zo veel mogelijk bezoekers te mogen ontvangen. Het weer is alleszins perfect om een beurs mee te pikken: met deze lage temperaturen kan je beter ideeën komen opdoen, die je dan later in de praktijk kan omzetten.”

Ook vandaag kan je nog terecht op Ideaal Wonen in Huis en Tuin, en voor de late vogels is er zelfs een nocturne voorzien. “We houden de deuren vandaag uitzonderlijk open tot 22 uur. Wie tussen 18 en 22 uur langskomt, krijgt zelfs gratis hapjes en een glaasje bubbels aan de ingang. Nog een extra reden dus om eens binnen te springen”, besluit Frissen.

Ideaal Wonen in Huis en Tuin is nog open op vrijdag 1 april van 14 tot 22 uur, op zaterdag 2 april van 14 tot 19 uur en op zondag 3 april van 11 tot 18 uur. Meer info: www.ideaalwonen.be

Ideaal wonen

Lees meer over