Opbrengst BMW Juma Golf Cup vult veel brooddoosjes

4 juni 2024 | 11u32 | Gepost door redactie
JUMA

BMW & MINI Juma kondigt met trots aan dat ze tijdens haar jaarlijkse Juma Golf Cup maar liefst 4.890 euro heeft ingezameld voor de vzw Beter. Het evenement vond plaats op woensdag 29 mei bij Winge Golf & Country Club.

De BMW Juma Golf Cup staat al jaren garant voor een dag vol sportieve uitdagingen en waardevolle ontmoetingen, waar golfers samenkomen om niet alleen hun vaardigheden te tonen, maar ook om een goed doel te steunen. Dit jaar ging de opbrengst naar de vzw Beter, een organisatie die zich inzet om het brooddozenprobleem in de regio Brussel-Mechelen-Leuven aan te pakken, met een focus op lagere scholen.

Het doel van vzw Beter is duidelijk gedefinieerd: streven naar beter gevulde, voedingsrijke middagmalen en het bieden van hoopvolle perspectieven, in lijn met haar missie: "Om kinderen de nodige kansen te bieden. Kansen met het oog op gezondheid, leren en inclusie. Kansen op een goede middagmaaltijd op school."

Wil je als particulier of bedrijf ook jouw steentje bijdragen? Al vanaf 2 euro kan je het verschil maken: VZW Beter | Ons aanbod

Foto v.l.n.r. Gunter Van Lent (BMW Juma), André Claessens (vzw Beter), Stéphanie Siroux (vzw Beter), Pascale Mampaey (BMW Juma)