Immodrome, waar vastgoed thuiskomt

1 februari 2023 | 14u10 | Gepost door redactie
Immodrome
Publi

Bent u van plan om uw woning te verkopen of kijkt u er al langer naar uit om elders aan een nieuwe thuis te bouwen? Twijfel dan niet langer en spring eens binnen bij Immodrome in Lubbeek of Wilsele-dorp. Bride, Steven en hun team ontvangen je er met open armen en staan steeds garant voor een duurzame klantenrelatie.

Of je nu op zoek bent naar een snelle verkoop of een weldoordachte aankoop in de ruime regio van Vlaams-Brabant, bij Immodrome kan u op uw twee oren slapen. Zaakvoeders Bride Peeters en Steven Nys zijn samen bijna 45 jaar actief in de vastgoedsector en weten als geen ander wat er in de markt leeft en welke prijzen haalbaar zijn of niet. Als gediplomeerd en erkend vastgoedmakelaar bij het BIV streven ze ernaar om steeds opnieuw correct advies te geven.

“Want eerlijkheid duurt het langst”, vinden Bride en Steven, beide kinderen van zelfstandige ouders uit het Leuvense. “Als geboren commerçanten hebben we onze eigen manier van aanpak, maar steeds met een hart voor onze klanten. We zijn geen maatpakmakelaars of gladde verkopers. Een woonproject is voor ons pas geslaagd als zowel de koper als de verkoper tevreden is. Die betrokkenheid dragen wij als tussenpersoon hoog in het vaandel.”

Lees verder onder de foto

Immodrome

Geen standaard checklist dus en zeker ook geen kant-en-klare oplossing uit een folder, maar wel een persoonlijke aanpak waarbij Bride en Steven voorrang geven aan hun buikgevoel. “Wij maken de puzzel samen met de klanten om te weten te komen wat ze echt willen. Bovendien zorgen wij voor een A-tot-Z-aanpak, nemen we alle administratie in handen en maken we aantrekkelijke publicaties met als enige doel: de perfecte match te vinden”, aldus nog Bride die ook op interieurvlak een meerwaarde kan betekenen. Met een diploma als huisdokter en vastgoedstilliste weet ze als geen ander hoe het interieur van een huis moet ingericht worden om alles uit een verkoop te halen.

“Maar als er niets wordt verkocht binnen de afgesproken periode moet de klant ook niets betalen. Mensen krijgen bij ons dus de garantie dat we heel hard ons best zullen doen. Net als het feit dat men bij ons steeds terechtkan voor een gratis waardepaling of vastgoedadvies. Wij doen er alles aan om de klant een warm gevoel te geven”, besluiten Bride en Steven.

Bent u geïnteresseerd in het aanbod van Immdrome? Ga dan zeker eens langs op het hoofdkantoor in Lubbeek (Dorpskring 12) of het tweede kantoor in Wilsele-dorp (Albert Woutersstraat 13B, na afspraak) of surf naar www.immodrome.be. Ook meer info via 016 23 47 23 of de gelijknamige Facebook- en Instagrampagina.

Immodrome