Hospidex bekroond als ‘Ondernemer van het jaar’ tijdens Voka Lentereceptie Hageland

Hospidex

Het uitgestelde Voka Kvk Vlaams-Brabant nieuwjaarsfeest kon eindelijk plaats vinden onder de noemer Spring into ’22 - Voka Lentereceptie. Die greep donderdag 24 maart plaats bij Mercedes-Benz Claes & Zonen in Tienen en maakte deel uit van een feestelijk drieluik verspreid over de provincie Vlaams-Brabant.

Nu de eventsector terug op volle toeren draait, is ook Voka Kvk Vlaams-Brabant erop gebrand haar leden opnieuw samen te brengen.

“Ter compensatie van de geannuleerde nieuwjaarsreceptie in januari organiseren we dit voorjaar drie Voka Lenterecepties, telkens op een andere locatie in Vlaams-Brabant. Er waait sinds kort een nieuwe wind door deze Kamer en één van onze ambities is om meer verspreid aanwezig te zijn”, duiden Daniëlle Vanwesenbeeck, voorzitter van Voka Kvk Vlaams-Brabant en Kris Claes, gedelegeerd bestuurder Voka Kvk Vlaams-Brabant.

Tijdens dit event ging een groot deel van de aandacht naar de uitreiking van de ‘Zuid-Hagelandse Onderneming van het jaar 2021’. Een eer die dit jaar te beurt viel aan Hospidex uit Tienen, gespecialiseerd in de invoer, distributie en commercialisering van medisch materiaal in de Benelux en West-Europa.

Een uitgebreid verslag van deze avond leest u in Passe Partout van 13 april.

Lees meer over