75ste Jaarbeurs nog tot zondag open

2 september 2022 | 14u02 | Gepost door redactie
Jaarbeurs
Vorige week zaterdag ging de 75ste Jaarbeurs Leuven van start in de Brabanthal. Na een druk openingsweekend, waarin bezoekers konden genieten van een autoshow, stonden deze week weer een aantal themadagen centraal. Nog een uitstapje gepland naar de Jaarbeurs? Dan is het stilaan tijd, want zondag is het de laatste dag.

Het afgelopen weekend ging de beurs gepaard met de ‘Grote Leuvense Autoshow’. Hal drie werd omgetoverd tot een groot autosalon met een 50-tal wagens van ruim 20 merken. Dat leverde heel wat extra bezoekers en een gezellige drukte op. Maar ook deze week staat de Jaarbeurs, die meer dan 100 uiteenlopende standen biedt, nog garant voor veel leuke randanimatie.

"Op vrijdag 2 september organiseren we onze traditionele Nocturne met gratis bubbels voor iedereen. We werken dit jaar samen met Straffe Streek. De bezoekers kunnen genieten van tal van streekproducten, een straf streekproductenfestival zeg maar. Op zaterdag 3 en zondag 4 september tot slot sluiten we feestelijk af, onder andere met een brocantemarkt als extraatje op zondag.”

Op weekdagen en zaterdag is de beurs geopend van 14 tot 19 uur, op zondag van 11 tot 18 uur. De Nocturne is toegankelijk tot 22 uur. Meer info op www.jaarbeursleuven.be.

Lees meer over