Nieuw Foodmaker-restaurant in Sportoase Philipssite

sportoase
Op donderdag 7 juli heeft Sportoase Philipssite er een nieuwe trekpleister bij: een nieuw Foodmaker restaurant. 

Sportoase Philipssite vormt al sinds jaar en dag het sportieve kloppende hart van Leuven. Het sportcentrum vormt niet alleen de vaste stek van vele Leuvenaars voor hun ontspanningsmoment in het zwembad, fitness, klimmuur of squashzalen, maar is ook de thuisbasis van onder andere de Leuven Bears en Volley Haasrode Leuven. Daar komt nu binnenkort ook een nieuw Foodmaker-restaurant bij, waardoor het rijke sport- en ontspanningsaanbod gecombineerd wordt met een rijk én gezond voedingsaanbod.

“De samenwerking met Foodmaker in Sportoase Philipssite maakt de cirkel wat dat betreft meer dan rond”, klinkt het daarover bij Michaël Schouwaerts, Algemeen Directeur Groep Sportoase. “Met hun aanbod bestaande uit verse en lekkere gerechten, vormen we de gedroomde gezondheidspartners voor elkaar. Want waar wij langs de ene kant zorgen voor een gezondere samenleving met sport en gezondheid, vult Foodmaker die rol op vlak van voeding perfect in. Zo slaan we twee vliegen in één klap en toveren we onze sportcentra eens te meer om in echte gezondheidsinstituten.”

Ruime openingsuren

Net zoals de sportaccommodaties, zal ook het Foodmaker restaurant over ruime openingsuren beschikken. “Een logische keuze, want we willen sport en gezondheid zo breed en eenvoudig mogelijk kunnen aanbieden aan al onze klanten. Die lijn willen we dan ook doortrekken van onze healthclubs, zwembaden en groepslessen tot ook hier in ons nieuwe restaurant. Tijdens het weekend en op feestdagen zullen de deuren geopend zijn van 9 tot 18 uur, tijdens de week kunnen bezoekers er van 10 tot 23 uur terecht voor een lekker hapje en drankje.”

Lees meer over