Neem een kijkje achter de schermen van 33 Vlaams-Brabantse bedrijven

26 september 2022 | 11u59 | Gepost door annpeeters
voka
Op zondag 2 oktober 2022 pakt Voka-KvK Vlaams-Brabant uit met een nieuwe editie van Voka Open Bedrijvendag. 

In Vlaams-Brabant zullen maar liefst 33 bedrijven hun deuren fysiek en/of virtueel openen: gekende namen als DHL Aviation, Skeyes, maar ook Leisure Pools en Pumptech. Kris Claes, gedelegeerd bestuurder van Voka-Kvk Vlaams-Brabant opent de dag feestelijk bij rijstzetmeelproducent Beneo-Remy in Wijgmaal, die een nieuwe productielijn in gebruik neemt. Wie graag de bedrijven in zijn buurt wil leren kennen, krijgt daar tijdens de eerste zondag van oktober de mogelijkheid voor.

Virtuele rondleidingen verbreden het aanbod ​

Na het enorme succes van de digitale editie in 2020 en de eerste hybride editie vorig jaar, borduurt Voka Open Bedrijvendag verder op dit potentieel:

"We hebben gemerkt dat mensen ook thuis vanuit hun zetel graag binnenkijken bij bedrijven om hun verhaal te ontdekken. Vorig jaar brachten meer dan 1 miljoen mensen doorheen het jaar een virtueel bezoekje aan één of meerdere deelnemende bedrijven. Het is een uitgelezen kans voor bedrijven die omwille van praktische, hygiënische of veiligheidsredenen niet kunnen deelnemen aan het fysieke evenement, om via virtuele rondleidingen aan onze honderdduizenden bezoekers te laten zien wat ze in hun mars hebben", zegt Inge Claerhout, directeur van Voka Open Bedrijvendag. 

De lijst van alle deelnemende bedrijven in Vlaams-Brabant is hier terug te vinden.

Lees meer over