La Citta viert 9 en 10 september tienjarig bestaan in stijl met Porsche 24H Zolder

5 september 2023 | 12u39 | Gepost door annpeeters
Steffi
Kledingwinkel La Citta is al sinds 2013 een gevestigde waarde in Wilsele-Putkapel. In 2021 verhuisde de boetiek reeds naar een groter pand en het weekend van 9 en 10 september mag La Citta 10 kaarsjes uitblazen. 

Voor de gelegenheid organiseert uitbaatster Steffi Volders een feestweekend. Daarbovenop kan iedereen de Porsche waarmee schoonvader en man Bert en Stienes Longin de 24 Uur van Zolder gereden hebben, komen bezichtigen, met bekers en al. “We organiseren wel regelmatig events, dus ons 10-jarig bestaan konden we zeker niet laten liggen”, klinkt het.

Steffi Volders zorgt met La Citta al 10 jaar voor de laatste trends in kledij, schoenen en accessoires. En dat mag uiteraard gevierd worden. Het weekend van 9 en 10 september kan je je dan ook aan een echt feestshopweekend verwachten. Zaterdag geniet je van 13u tot 17u van een lekkere cocktail terwijl je zondag van 10u tot 14u van een lekker ontbijt kan smullen. Gepaard met een shopmoment uiteraard. “Met dit event wil ik ook al mijn trouwe klanten bedanken. Sommigen komen al bij La Citta shoppen sinds het begin. Maar ook nieuwe klanten kunnen op deze manier de nieuwe winkel komen ontdekken. We zijn twee jaar geleden naar een ruimer pand verhuisd, wat in deze tijden niet vanzelfsprekend is”vult Steffi trots aan.

Maar daar stop het niet. Ook De Porsche van PK Carsport die onlangs de 24 Uren van Zolder gereden heeft, is van de partij. Iedereen kan de wagen komen bezichtigen op het binnenplein van de winkel, met alle behaalde bekers. Iedereen krijgt de kans om foto’s te nemen. “De vrouwen komen uiteraard voor de kleren, maar nu hebben de mannen naast het eten en het drinken een goed excuus om langs te komen. Trouwens ook ideaal voor de kids.” ​ Met andere woorden: een weekend gevuld in stijl met voor ieder wat wils.