Maria (75) wint hoofdprijs van wedstrijd 'Maand van de markt'

keerbergen
Tijdens de maand van de markt zette Keerbergen van 8 tot 29 april haar marktkramers extra in de kijker. Er viel ook een prijs te winnen en die kaapte Maria weg.

De maand van de markt is een actie van de 5 Vlaamse provincies, de gemeenten, de Vlaamse federatie van marktkramers en Straffe Streek met de steun van Vlaanderen. Bij elk aankoop die je van 8 tot 29 april deed bij een van de marktkramen, ontving je een wedstrijdformulier. . Elke week werden 4 bonnen van 25 euro onder de deelnemers verloot en op het einde van de maand werd de hoofdprijs verloot. Deze hoofdprijs is een trolley gevuld met verschillende producten van de deelnemende marktkramers.

Uit de meer dan 1.300 deelnemende formulieren kwam Maria P. (75) uit Keerbergen uit als winnaar van de  hoofdprijs. Zij is een regelmatige klant van de wekelijkse markt. Ze weet perfect wanneer ze het winnende formulier in de wedstrijdbox deponeerde: "De vrijdag voor Pasen kocht ik nog een verjaardagskaart voor mijn zoon bij Greta (ook gekend als “Gerda van de kaartjes”) en vulde er een wedstrijdformulier in."

Dat bleek meteen een schot in de roos. Hoewel ze nog nooit iets gewonnen heeft, mocht ze nu de hoofdprijs in ontvangst nemen aan het kraam van Greta De Cock. Proficiat Maria!

Lees meer over