Duckwing, natuurbeleving op zijn best

8 maart 2022 | 14u56 | Gepost door redactie
Duckwing
Publi

Ben je op zoek naar een niet-alledaagse buitenactiviteit waarbij de prachtige natuur van de Ijsevallei, vlakbij Leuven, centraal staat? Bij Duckwing in Huldenberg vind je een topaanbod voor zowel een ontspannend dagje met het gezin als een meer sportief programma met de collega’s.

Samen vertoeven in de natuur inspireert, stimuleert en zorgt voor energie. Dat is de filosofie van Tanja en Frank van Duckwing. “Daarom organiseren wij verschillende outdoor activiteiten in de prachtige groene Druivenstreek. We houden daarbij vast aan het back to basics-principe op maat van het niveau van de groep. De natuur staat steeds centraal, al kunnen de mensen er zelf voor kiezen om dit op een ontspannende of eerder sportieve manier in te vullen”, legt Frank uit.

Lees verder onder de foto

Duckwing

Het aanbod van Duckwing is even verfrissend als divers, zowel voor het gezin als voor groepen. “Met de start van het buitenseizoen zetten we in op teambuildings tot groepen van 25 personen. Hierbij kan men kiezen uit onze pakketten of zelf een programma samenstellen voor een hele of halve dag of een avondactiviteit”, klinkt het nog. Van een sportieve dag in de natuur (geocachen, kickbiketocht), een gezellige dag in het groen (creatieve en kookworkshop) en een eerder ontspannen dag (yogasessie en natuurwandeling) tot een avontuurlijke outdoordag (vuurworkshop en DIY-lunch, pittige kickbiketocht) of een trip door de mooie Druivenstreek (geschiedkundige wandeling, brouwerijbezoek): bij Duckwing vindt iedereen zijn gading die op zoek is naar een toffe dag in de natuur zonder de nadruk te leggen op competitie of resultaat. “En we doen dit allemaal op een ecologisch verantwoorde en duurzame manier door erg bewust om te gaan met materialen en afval, door te re- en upcyclen, groendaken te plaatsen waar kan, zo veel mogelijk regenwater op te vangen voor onze natuurlijke tuin, enzovoort”, besluit Tanja.

Lees verder onder de foto

Duckwing
Ben je getriggerd door het aanbod van Duckwing? Op 26 en 27 maart organiseren Tanja en Frank boomklimdagen en leer je klimmen en klauteren zoals het een echte boomverzorger betaamt. Inschrijven via duckwing@telenet.be of meer info via www.duckwing.be.